Frivillig

Har du fem minutter?

Bare fem minutter af din tid har stor betydning for vores valgkamp. Her er en række forslag til, hvordan du kan hjælpe Socialdemokratiet med at vinde valget.

Bliv medlem

Du kan blive medlem af partiet for 600 kr. om året (man kan vælge at betale halvårligt kr. 300).

Personer, der er fyldt 65 år kan (efter anmodning) få nedsat kontingent på 300 kr. om året (også her kan man vælge at betale halvårligt kr. 150).

NB! Alle beløb er gældende for 2023 jf. vedtagelse på foreningens generalforsamling. Kontingent for 2024 fastsættes på generalforsamlingen i slutningen af marts 2023.

Som medlem kan du deltage i beslutninger, vælge en folketingskandidat i din kreds - eller selv stille op. Du kan også deltage i valgkampe, kurser eller debatter.

Bliv medlem

Send os din idé eller kommentar

Vi har brug for dine idéer og din mening til at udforme vores politik, til at få nye kampagneidéer og til at justere på de initiativer, vi allerede har sat i gang. Brug fem minutter på at sende din kommentar til os om løst og fast - vi læser alle kommentarer og gør brug af det, du sender.

Send os en mail

Hverv et nyt medlem

Vi tror på, at vi får flest nye medlemmer, hvis vores medlemmer inspirerer andre til at melde sig ind hos os. Du kan vise dine venner vor medlemsindmelding på nettet enten på Socialdemokratiets officielle hjemmeside (se nede i den røde boks), eller her via vor forenings hjemmeside (under "kontakt").

Udbred vores politik

Har du fem minutter, kan du let uddele vores materialer i dit nabolag fx i din opgang eller på din vej. Dette gør vi typisk i forbindelse med valgkampe. Har dette din interesse, så meld dig til uddeling af materialer når vi skriver ud herom.

Del vores politik nettet

Du kan bidrage til valgkampen direkte fra dit skrivebord og med ganske få midler blande dig i debatten og fortælle tusindvis af andre, hvad Socialdemokraterne står for. Vi sender jævnligt grafikker, video og andet ud, som vi gerne vil have delt på nettet. 

Tilmeld dig vores supportgruppe

Støt os på sociale medier

På Facebook holder vi dig opdateret med de seneste nyheder om vores politik og vores kampagner. Og du får mulighed for at deltage i diskussioner og debatter.

Du må meget gerne   Synes godt om  vores forskellige Facebooksider:

Socialdemokratiet i Gentofte´s Facebookside

Socialdemokratiets Facebookside

 

Når du   Synes godt om  vores sider, og også vælger   Synes godt om  vores opslag, er du med til at sprede budskabet om vores politik.